Sadece RESMİ sitelerin oyun fiyatlarını karşılaştırır
Kategoriler

Öneriler

Lethal Company
198,41
den başlayan fiyatlarla
Palworld
513,67
den başlayan fiyatlarla
Prison Architect 2
2024 ve Sonrasında Xbox PC Game Pass'e Gelecek En İyi Oyunlar

2024 ve Sonrasında Xbox PC Game Pass'e Gelecek En İyi Oyunlar

Microsoft, diğer oyun gösterimlerinin aksine oldukça kompakt ve etkileyici bir oyun gösterimi ile 2024 hem Game Pass oyuncularını hem de Xbox oyuncularını tatmin etmeyi başarmıştır. Xbox Oyun Gösteriminde yeni çıkacak oyunlara ek olarak Game Pass’e dahil edilecek ve Xbox aracılığıyla ulaşılabilecek oyunlar da tanıtılmıştır. Eğer Xbox etkinliğinde gösterilen iyi oyunları merak ediyorsanız ve tüm videoyu izlemek istemiyorsanız, sizin için 2024 ve sonrasında Xbox Game Pass’e eklenecek en iyi oyunları listeledik!

Call of Duty: Black Ops 6 – 24 Ekim

Xbox etkinliğinin gözdesi olan ve en çok ilgiyi toplayan oyun olan Call of Duty: Black Ops 6 oyununun oynanış videosu ve çıkış tarihi duyuruldu. Call of Duty: Black Ops 6, 24 Ekim 2024 yılında çıkış yapacak ve çıktığı gibi Game Pass ile oynanabilir olacaktır. Call of Duty: Black Ops 6 hem önceki oyunların hikayesini içeren hem de Körfez Savaşı’nın iç yüzünü işleyen bir yapımdır. Bu oyun özellikle devletlerin ve yetkililerin askerlere ve sivillere söylediği yalanları ve savaşın devamı için verdikleri mücadeleleri işlemektedir. Ayrıca Black Ops 6, önceki oyunlardan aşina olduğumuz karakterleri de barındıracak gibi duruyor. Eğer 2024 yılında etkileyici hikayeye sahip bir FPS oyunu arıyorsanız Black Ops 6 sizin için tasarlanmış demektir.

Call of Duty®: Black Ops 6
Call of Duty®: Black Ops 6
2.398,40
den başlayan fiyatlarla

State of Decay 3 – Çıkış Tarihi Belirsiz

Resmi çıkış tarihi henüz duyurulmayan State of Decay 3 temelinde üs inşa ettiğiniz ve diğer hayatta kalanları üssünüze davet ettiğiniz bir hayatta kalma zombi oyunudur. Diğer zombi oyunlarının aksine State of Decay serisi korkutucu ve gerici olmayı her zaman sürdüren bir yapımdır. State of Decay 3 farklı karakterlere sahip olan ve her karakterin farklı yeteneklere ve uzmanlıklara sahip olduğu bir hayatta kalma deneyimi sunar. Üssünüzü inşa ederken ekibinize katacağınız karakterlerin sadece silah gücüne değil, çiftçilik ve ilkyardım gibi becerilerine de dikkat etmelisiniz. Esas amacınız kendi kendine işleyebilen otomasyon bir üs kurmak ve 4 kişilik keşif ekibi oluşturarak üssünüze erzak sağlamaktır. Oyunun erken aşamalarında kurşun, yakıt ve gıda gibi sıkıntılara sahip olsanız da üssünüzü geliştirdikçe bu sorunları ortadan kaldıracak ve harita keşfine daha fazla odaklanabileceksiniz.

Fable – 2025

Hem eğlenceli hem de etkileyici bir oynanış ve hikaye sunan Fable, önceki oyunlarında sandbox tarzı açık dünyası ve oyuncuya sağladığı özgürlükle tanınan bir seridir. Fable tıpkı Baldur’s Gate 3 gibi oyunculara rol yapma unsurlarını mekaniksel olarak ifade edebildikleri bir özgürlük sunar. Böylece oyunun sunduğu hikayeye ek olarak kendi maceralarınızı tasarlayabilir ve oyundan aldığınız keyfi maksimum seviyeye çıkarabilirsiniz. Fable’ın ana karakterlerinden biri emekli olmuş ve yeni bir çırak eğiten eski bir kahraman olsa da geçmişten gelen birisi onu tekrar kılıcını çekmeye zorlar. Eğer kaliteli bir rol yapma oyunu açlığı çekiyorsanız Fable’ı denemenizi tavsiye ederiz!

Doom the Dark Ages - 2025

Eğer hızlı oynanışa sahip FPS oyunlarını seviyorsanız muhtemelen Doom serisini biliyorsunuzdur. Doom the Dark Ages oyunculara çeşitli silahlarla cehennemden gelen şeytan sürülerini katletme ve katletmeye devam ettikçe kombolar sayesinde güçlenme deneyimi sunar. Dahası Doom the Dark Ages sinematik görselliği ve gerçekçi grafikleri ile tüm süreci görsel şölene dönüştürmeyi başarmıştır. Bu oyun ana karakterimizin kahraman olmadan önce tanrıların ve kralların silahı olarak yaşadığı dönemi anlatmaktadır. Dahası Doom the Dark Ages ilk günden Game Pass’e dahil olan oyunlardan biridir.

Frostpunk 2 – 20 Eylül

Kısıtlı kaynakları yöneterek medeniyetinizi ayakta tutmaya çalıştığınız oyunlar ilginizi çekiyorsa Frostpunk 2 sizin için tasarlanmış demektir.  Oyunda Steward olarak sert soğukta hayatta kalmaya çalışan insanlar için daha iyi evler ve yaşam alanları inşa etmemiz gerekir. Dahası oyunda yönetiminize ve seçimlerinize göre yaşayanların isyan etmesi ya da sizden korkması olasıdır. Oyunda verdiğiniz her karar bir insanın ya da ailenin yaşayıp yaşamayacağını ya da tüm üssün çöküşünü belirleyebilir. Eğer ilk Frostpunk’I oynadıysanız ve benzer bir deneyim arıyorsanız, 20 Eylül'de Frostpunk 2’yi denemenizi tavsiye ederiz!

Frostpunk 2
Frostpunk 2
625,00
den başlayan fiyatlarla

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl – 5 Eylül

Atom bombası sebebiyle ortaya çıkan anomalileri keşfetmek ve mutantları modern silahlarla öldürmek ilginizi çekiyorsa STALKER 2: Heart of Chornobyl sizin için tasarlanmış demektir. Bu oyunda amacınız hikayeyi ilerletmek için verilen görevleri tamamlamak ve bu esnada anomalilerle ve mutantlarla dolu bir dünyada hayatta kalmaktır. Oyun kullanıcıları yormayacak ve sinematik bir deneyim sunacak HUD tasarımına sahiptir. Böylece hem oyundan aldığınız keyif artacak hem de ekrandaki gereksiz göstergelerle dikkatiniz dağılmayacaktır.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl
1.449,00
den başlayan fiyatlarla

Avowed - 18 Şubat 2025

Avowed oyunculara fantastik bir evrende rol yapma imkanı sunan tek oyunculu açık dünya bir macera oyunudur. Oyunda temel amacınız hikayeyi ilerleterek dünyayı daha iyi hale getirecek görevleri tamamlamaktır. Bu uğurda yaşayanların dünyasını geliştirmek ve aydınlatmak için dünya harikalarını keşfetmeniz ve aktifleştirmeniz gerekir. Avowed farklı teknoloji seviyelerine sahip medeniyetlerle karılaşabileceğiniz eşsiz bir fantastik rol yapma deneyimi sunar. Oyun ilk günden Game Pass’e dahildir.

Indiana Jones and the Great Circle - 2024

Harabeler, antik medeniyetler, kalıntılar ve arkeoloji dendiğinde akla gelen ilk isimlerden biri olan Indiana Jones sonunda oyun olarak karşımıza çıktı! Indiana Jones and the Great Circle çeşitli bulmacalara, platformlara ve aksiyona sahip tek kişilik bir macera oyunudur. Indiana Jones and the Great Circle oyununda amacımız tarihin en büyük gizemlerinden birini çözmek için Himalaya dağlarına tırmanmamız ve o bölgeyi keşfetmemiz gerekecek. Üstelik Indiana Jones and the Great Circle çıkış gününde Game Pass’e dahil olacak oyunlardan biridir!

Gears of War E-Day - Duyurulacak

Xbox’ın en popüler serilerinden biri olan Gears of War yeni oyunu olan E-Day ile çıktığı gün Game Pass’e dahil olacak oyunlardan biridir. Gears of War yıllardır oyunculara eğlenceli deneyimler sunan üçüncü şahıs bakış açısına sahip uzay temalı bir nişancı oyunudur. Gears of War oyunları genellikle çizgisel ilerleyişe ve kısıtlı açık dünyaya sahip olan bir seridir. Gears of War E-Day’da Locust sürüsüne karşı savaşmak için Marcus Phoenix ve Dom Santiago karakterlerini kontrol edeceğiz. Gears of War E-Day günümüz teknolojilerine uygun yüksek kaliteli grafiklere, animasyonlara ve atmosfere sahiptir. Eğer siz de bir Gears of War hayranıysanız bu oyundan keyif alacağınız garanti edebiliriz.

Perfect Dark

Henüz çıkış tarihi belli olmasa da çıktığı gün Game Pass’e dahil olacak olan Perfect Dark, oyunculara birinci şahıs nişancı deneyimi sunan bir dedektiflik oyunudur. Eğer hikaye temelli FPS oyunları ilginizi çekiyorsa Perfect Dark’a bir şans vermenizi tavsiye ederiz. Perfect Dark oyunculara çeşitli parkur ve kovalamaca mekanikleri de sunar. Görevleri tamamlamak için duvarlardan zıplamanız ya da zorlu parkurları tamamlamanız gerekebilir.

ARK 2 - 2024

Eğer dinozorlar çağında hayatta kalmayı, kendi üssünüzü inşa etmeyi ve dinozorları evcilleştirerek onları farklı görevlerde kullanmayı seviyorsanız muhtemelen ARK’ı deneyimlediniz demektir. Daha iyi grafiklerle ve daha fazla dinozor çeşitliliği ile ön plana çıkan ARK 2, çıkış yaptığı gün Game Pass’e dahil oyunlardan biridir. Eğer ilk oyunun kütük kullanıcı arayüzünü ve nispeten eskimiş grafiklerini yenilemek istiyorsanız ARK 2 sizin için tasarlanmış demektir.